Elérhetőségek

Horváth West-Bau Kft.

Telefon:
+36-30/632-5391
Telephely: 9653 Répcelak, Ipari park 13.
E-mail:
info@horvathwestbau.hu


Bemutatkozás


Bemutatkozás

Vállalkozásunk 2006-ban alakult, Horváth Krisztián egyéni vállalkozó néven találkozhattak velünk és munkáinkkal.

Cégünk növekedésének köszönhetően, 2019 óta HORVÁTH WEST-BAU építőipari korlátolt felelősségű társaság néven működünk.

Fő tevékenységünk a családi házak kivitelezése, szerkezetépítés / ezen belül alapozás, falazás, födém / és családi házak GENERÁLKIVITELEZÉSE.

A tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig minden munkafolyamatot elvégzünk, de kész tervek esetén a kivitelezési munkálatokat is vállaljuk,

továbbá vállaljuk középületek, ipari létesítmények, társasházak építését.

Az egyéni családi házépítés mellett ingatlanberuházás keretében iker jellegű családi ház kivitelezést is folytatunk.

Megrendelőink nagyrészt magánszemélyek, kisebb és nagyobb cégek, valamint önkormányzatok és egyházak is, akik közül sokan a kezdetek óta a partnereink.

Elsősorban nyugat-magyarországi régiókban tevékenykedünk.

Elsődleges szempontunk a minőség, a megbízhatóság, a gyors reakciókészség, és magas fokú innovatív gondolkodás, mely fiatal munkatársaink, mind szakmai és személyes tapasztalataink révén érvényesül.

 

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

 

Vállalkozásunkra a folyamatos fejlődés jellemző, mára 25 fős létszámmal látjuk el a napi feladatokat.

A cég termelésének irányítását a HORVÁTH WEST - BAU KFT. tulajdonos / ügyvezetője HORVÁTH KRISZTIÁN látja el, aki már több mint 20 éve az építőiparban dolgozik.

BRONZKOSZORÚS KŐMŰVES MESTER szakmája mellett FELELŐS MŰSZAKI VEZETŐI jogosultsággal és MUNKAVÉDELMI TECHNIKUSI végzettséggel is rendelkezik.

A gazdasági, könyvelési és munkaügyi kérdésekkel HORVÁTHNÉ MÓR ANDREA cégünk tulajdonos / ügyvezetője foglalkozik.

Továbbá,

1 fő művezető

1 fő műszaki előkészítő

valamint megbízható, lojális szakembergárdával azaz 21 fős fizikai létszámmal látjuk el a napi feladatokat, amely kőműves és segédmunkásokból áll.

Továbbá, fellelőségteljes, lojális alvállalkozói hálózattal rendelkezünk.

Saját telephellyel, irodával, munkaeszközökkel, munkagépekkel, valamint  JCB 3CX FÖLDMUNKAGÉPPEL állunk ügyfeleink rendelkezésére.

2023 - ban megalapítottuk a HORVÁTH WEST - KER KFT., melynek fő tevékenysége a vágott és hajlított betonacél illetve hegesztett acélháó kereskedelme. A KFT. létrhozását egyrészt Horváth West-Bau Kft. által kivitelezett munkák során felmerülő külső igények is indokolták, így ügyfeleinknek a betonacélt is megfelelő áron megmunkálva is tudjuk biztosítani.

A KERESKEDELMI cég létrehozásával egy régi álmunk vált valóra, mellyel további lépést tettünk a betonacélban rejlő lehetőségek jobb kiaknázása felé.

2023-ban tulajdonos/ügyvezetőnket HORVÁTH KRISZIÁNT a VAS VÁRMEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA BRONZKOSZORÚS MESTERRÉ nyílvánította, ami ékes bizonyítéka az építőiparban megszerzett magas tudásának.

2024-ben elnyertük a " KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT VÁLLALKOZÁS " védjegyet, amely a minőséget, szakmaiságot, megbízhatóságot, hitelességet és bizalmat szimbolizáló TANÚSÍTVÁNY, ami további elismerése munkánknak.

Sikereink elengedhetetlen elemei a fejlődési szemléletmódunk, a szakmai elhivatottságunk, mukatársaink sokéves tapasztalatai és elkötelezettségük.

 

Reméljük hamarosan ÖNT is ügyfelünkként üdvözölhetjük!

 

  "mert szenvedélyünk az építés"

                                               HWB

         

 

 

 

 
Vissza az előző oldalra!
Horváth West-Bau Kft. - Magyar